Goulash

Ingredienten:

800 gram magere runderlappen

Rijst voor 4 personen

2 paprikas

2 uien

400 ml water

2 zakjes goulash mix

Creme fraice

Pittige Mexicaanse saus

We gaan aan de slag!

Pak een flinke pan

Maak blokjes van het vlees

Als de pan flink warm is, doe wat (olijf)olie in de pan, en bak het vlees tot het bruin is.

Snipper de uien grof en voeg toe aan het vlees.

Paprika!

Maak hier halve slices van en voeg toe.

Voeg de zakjes Goulash toe. Bijvoorbeeld:

Voeg het water toe, het moet net allemaal onder staan. Misschien is 400ml niet genoeg. Naar eigen inzicht. En roer goed. Klein vlammetje.

Lekker laten pruttelen op een warmhoudplaatje tot het er zo uitziet (2 uur ongeveer, af en toe roeren)

Verder pruttelen en roeren. Proef of het vlees mals is, dan is het klaar.

Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing.

En lekker eten! Als je het lekker vind: Wat pittige saus er over en creme fraiche.