Je favoriet. Toch? Rode pasta is het vandaag, met een beetje pit!
Ingrediënten
2 paprikas
1 a 2 wortelen
1 courgette
1 bakje champignons
500 gram mager rundergehakt
2 potten saus (zie afbeelding)
pasta naar keus
We beginnen!
Begin met de paprikas. Een mannetje en een vrouwtje.

In stukjes.

De wortel(s), in stukjes, erg fijn. Als je het het hebt, in de maler of raspen.

Gourgette

Eerst in plakken

Dan in stukjes

Zelfde voor de champignons

In stukjes

Dan heb je een berg met groente

Pak de pan

Beetje olie er in

Gehakt er in

En bakken maar

Groente erbij

Tot we hier zijn

Saus erbij….


Vergeet niet in de potjes een beetje water te gieten et toe te voegen.

Lekker pruttelen

Zet op een warmhoudplaatje

De pasta!

Niet zelfgemaakt dit keer, Maar toch verse pasta.

Koken volgens de handleiding en toevoegen aan de saus. Lekker roeren.

Eet smakelijk!